REZERVO

DHOMAT TONA

Dhomat janë me ajër të kondicionuar dhe të pajisur me orendi të thjeshta, TV satelitor dhe një gardërobë. Banjo private ofron një dush. Lavanderi dhe shërbimet e pastrimit të thatë janë në dispozicion sipas kërkesës.

Dhome Katershe

Duke nisur 55 Dita

This post is also available in: English

MË TEPËR

Dhome Teke

Duke nisur 20 Dita

This post is also available in: English

MË TEPËR

Dhome Dopio

Duke nisur 30 Dita

This post is also available in: English

MË TEPËR

Dhome Treshe

Duke nisur 45 Dita

This post is also available in: English

MË TEPËR

HOTEL BERATI

Hotel Berati, një emër i rendesishem për turizmin e qytetit. Hoteli është vendosur në një ndërtesë 300-vjeçare, e cila, në ditët e para të saj, strehonte tregtarë që vinin nga zonat përreth.

Në atë kohë, njihej si Skrapar Inn (Hani i Skraparit). Ndërsa ndërtesa mori përsipër funksione dhe role të ndryshme nëpër shekuj. 15 vjet më parë, ajo u kthye në atë vendin mikpritës të udhëtarëve nga e gjithë bota

SHTËPIZA E VERËS

E vendosur pikërisht në zemër të Beratit, shtëpizë e verës është një dyqan ku do të gjeni një nga përzgjedhjet më të mëdha të verërave më të mira në të gjithë vendin. Kjo shtëpizë e verës hapi dyert e saj në vitin 2018 dhe, për një vit të shkurtër, ka grumbulluar një larmi verërash nga 40 kantinat më të mira në Shqipëri. Krijimi i shtëpizës së verës ndodhi krejt natyrshëm, me qëllim të plotësimit të një kërkese në rritje lokale dhe, më tepër, dëshirës në rritje të vizitorëve ndërkombëtarë për të shijuar verërat shqiptare. Kjo është arsye që shumica e verërave të shitura këtu janë shqiptare. Kjo i jep klientit mundësi për të udhëtuar nga veriu në jug të vendit përmes verërave të këndshme.

This post is also available in: English